Gastouder in Oostvoorne

Oostvoorne

Even voorstellen...

De gastouder

Mijn naam is Lisanne van Eijsden en ik ben sinds 2018 gastouder in Oostvoorne. Ik ben getrouwd met Willem-Jan en samen hebben we een dochter (2017) en een zoontje (2019). 

Ik heb bijna 10 jaar lang als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt en na de geboorte van mijn dochtertje, koos ik ervoor parttime voor de klas te staan. Ik miste het regelmatige contact met de leerlingen, die je met een fulltime baan natuurlijk veel sterker hebt. Ik realiseerde me nu nog meer hoe belangrijk persoonlijke aandacht voor een kind is en het voelde om die reden niet goed om mijn dochtertje onder te brengen in een grote groep kinderen, zoals op een kinderdagverblijf. Wel vind ik het belangrijk dat zij sociale contacten opdoet en leert te spelen en omgaan met andere kinderen. En dus ging ik op mijn vrije dagen gastopvang doen en ik zag hoe mijn dochtertje net als ik enorm genoot van de aanwezigheid van andere kinderen. Daarbij geeft het mij een goed gevoel wanneer ik een kleinere groep kinderen de liefdevolle aandacht kan geven die ze verdienen.


De locatie

De gastopvang bevindt zich in een rustige straat, met enkel bestemmingsverkeer. Het huis is door ons in 2017 gebouwd onder architectuur en biedt heerlijk de ruimte aan kinderen om te kunnen spelen en bewegen. Onze ruime tuin is volledig omheind en de poorten zijn voorzien van een kinderslot. Zo speelt uw kind dus veilig buiten zonder dat het direct de straat op kan rennen, maar geeft ze wel de vrijheid om lekker te kunnen ravotten. Op deze foto ziet u ons huis met de aangrenzende vogeltuin van de achterburen. Deze volière met vijver is natuurlijk veilig afgesloten.